2013 Weekend Schedule

Sat
12:00-12:25 Fun class & Juniors (Male & Female – scored separately) - 25 min.
12:40-1:25 Men’s Masters 35+/45+/55+ (scored separately)
1:40-2:25 Women’s 1/2/3 & Women’s 4* (scored separately)
2:40-3:25 Mens 4 – 45 min.
3:40-4:40 Mens 1/2/3 – 60 min.
4:55 U12 (1 lap)
4:56 U6 (small lap)

Sun
10:00- 10:45 Men’s Masters 35+/45+/55+ (scored separately)
11:00-11:45 - Women’s 1/2/3 & Women’s 4* (scored separately)   45 mins
12:00-12:45 - Men’s 4 – 45 mins
1:00-2:00 - Men’s 1/2/3 – 60 min

Note:
MooseCross is not USAC sanctioned (aka you don’t need a cycling license to participate)
category 1/2/3 is for experienced racers
category 4 is for advanced beginner/intermediate